СНП НАШИ ПРОТИВ ПРОТЕСТА: На делу улични перформанс мале групе либерала

БЕОГРАД – „Полазећи од чињенице да су тзв.студентско-грађански протести бесмислени, демистификовани и изгубили на било ком значају од броја учесника до саме подршке у народу, отворено питамо докле ће групе анархо-либерала малтретирати грађане Србије својим хаосом који изазивају на улицама, блокадом саобраћаја, ометањем грађана у свакодневним обавезама и активностима?“, стоји у новом саопштењу Српског народног покрета Наши.

„Није нам јасно зашто је грађанска “елита” заштићена од стране државе док под блокадом држе апсолутну већину грађана наше земље? Да ли је перформанс разних група која су у мањини битнији од животних обавеза већине?“, указују Наши.

СНП НАШИ захтевају од надлежних органа да у најкраћем року оспособе и ослободе улице по градовима широм Србије, и да се учесницима протеста дозволи да изражавају своје ставове на локацијама који не угрожавају свакодневни живот наших грађана.

„Уједно се питамо још колико дуго ћемо дозвољавати да маргинална група сорошеваца, анархо-либерала, накарадних троцкиста и “елита” из круга двојке силује државу и малтретира све оне који желе да раде, студирају и уче?“, стоји у саопштењу СНП Наши.

Извор: Комерсант.рс

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!