ВУЛИН: Хрватски медији хоће да нас посвађају са Русијом – КОМЕРСАНТ

ВУЛИН: Хрватски медији хоће да нас посвађају са Русијом

БЕОГРАД – Министар за рад Александар Вулин апеловао је на медије у Србији буду врло критични када преносе информације из хрватских медија констатујући да је циљ писања о постојању „С-300“ у Хрватској да се висок углед Русије и добри односи између Русије и Србије умање и наруше.

Према Вулиновим речима, много је оних којима смета позиција Србије по којој смо једина земља у Европи која није увела санкције Руској Федерацији и која их неће увести.

„То што је писано у хрватским медијима није писано због хрватског, већ због српског јавног мњења. Писано је због потребе да се висок углед Русије у нашем јавном мњењу и добри односи између Русије и Србије умање и наруше“, рекао је Вулин.

Како каже, лаж да „С-300“ постоји у Хрватској била је публикована већ неколико пута током неколико протеклих година и сада се понавља.

„Занимљиво је да се понавља од истих оних медија који сматрају да у овој земљи ништа не ваља, да се у овој земљи краду избори, да треба протестовати против изборне воље грађана…од истих оних медија који сматрају да Александра Вучића треба сменити без избора“, рекао је Вулин.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...