КИТИЛИ СЕ ТУЂИМ ПЕРЈЕМ: Ево ко је заправо обновио „српски зид плача“!

БЕОГРАД – Председник Удружења породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији Симо Спасић каже да је средства за обнову „српског зида плача“, кога су поцепали и погазили деомнстранти првог дана антирежимских протеста, донирала држава Србија.

Спасић је овим прекинуо спекулације о томе ко је платио штампање нових церада са ликовима страдалих на Косову и Метохији, наводи Ослобођење.рс.

– Након што су демонстранти уништили зид плача и поцепали фотографије убијених и отетих на Косову и Метохији новац за израду нових церада донирала је Канцеларија за Косово и Метохију Владе Србије. Надамо се да ће држава финансирати и изградњу споменика за сва убијене и нестале на Космету, а до тада ће зид плача стајати испред Скупштине Србије како би сећао на жртве УЧК и НАТО терора – објашњава Спасић.

Спасић је овим пресекао све спекулације и расправе о томе ко је обновио „српски зид плача“.

– Претходних дана појединци али и неке организације хвалиле су се да су платиле штампање нових церада aли једини који су дали новац у ту намену је Канцеларија за Косово и Метохију Владе Србије – каже Спасић.

Извор: Ослобођење.рс