РИСТОВСКИ ЖЕСТОКО: Какав Јанковић, Јеремић, Бели… само Вучић!

БЕОГРАД – „Недвосмислено и са задовољством ћу гласати за Вучића! Оно што је његова одлика је бескомпромисност у борби за бољу Србију. То је доказао и тиме што није пустио Тому да се кандидује за председника. Дакле, нема емоција када је у питању судбина земље“, каже за Курир, прослављени српски глумац, Лазар Ристовски.

„Овога пута слушам свој разум, а он ми каже следеће: како могу да верујем да ће господин Јанковић, како сам каже, вратити осмех на лице Србије када га никад нисам видео да се насмејао; како да верујем Јеремићу, који је само на пропутовању кроз Србију и чим изгуби 2. априла, нестаће негде у белосветским институцијама које су добро плаћене. Зато је моје опредељење у том смислу јасно. Александар Вучић има снагу и спремност да се жртвује за бољу Србију. Он то показује својим делом. Ја то ценим. Волим ту енергију коју емитује. Он је борац, за разлику од других, који су мрсомуди“, био је оштар Ристовски у разговору за Курир, уз најаву да ће говорити 24. марта у Арени, на завршном предизборном митингу Александра Вучића, као и уз опаску да ће „многи интелектуалци, када их нико не буде гледао, заокружити Вучића“.

Интелектуална елита Србије није никада, каже Ристовски, пружила руку Вучићу.

„Можда ни он није њима. Сада је време да се то учини. Свима нам је циљ да се у Србији боље живи.“, објашњава Ристовски.

Појава Љубише Белог Прелетачевића је, по Ристовском, „циркус“.

„Онај ко гласа за њега, не мисли добро ни о себи ни о Србији. Или мисли о себи оно што Прелетачевић мисли о себи…“, каже српски глумац.

loading...

Новинари су Ристовском указали да ће многи ову подршку видети као поруку Вучићу да би Ристовски био одличан министар културе.

„Немам те амбиције, али неки нови министар мора да буџет за културу подигне двоструко. Културно биће Србије заслужује такав третман.“, каже он.

Извор: Комерсант / Курир / Недељник

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...