ВУЧИЋ ПОТВРДИО „ФРОЈДОМ“: Парламентарни избори у априлу!

Премиjер Aлександар Вучић поручио jе вечерас, у Народноj скупштини, да jе неким посланицима очигледно потребан Фроjд, али да ће „за неколико месеци морати да га потраже на неком другом месту“.

Tоком излагања премиjера, наиме, посланици Доста jе било на челу са лидером Сашом Радуловићем су ћутке „полемисали“ са њим показуjући папире на коjима jе био цртеж Пинокиjа и натписи „Говорник вређа“, „Говорник замењуjе тезе“…

Премиjер jе реаговао „признањем“ да им он не може помоћи и да jе неким посланицима „очигледно потребан Фроjд“.

Вучић jе запиртао „где су они са слаjдовима“ и позвао камермане у сали да сниме те посланике, како би, рекао jе, грађани могли да виде о каквим људима jе реч, док jе председница парламента Mаjа Гоjковић прокоментарисала да не разуме њихов перформанс.

„Tо што jе вама смешно и то што показуjете непристоjност, то што добацуjете, то што вичете, што показуjете ваше цртеже, коjи не могу да дочараjу колико сте тога покрали кроз стечаjне поступке…Jа не могу да вам помогнем, али овде ни Сигмунд фроjд не би могао да помогне. Tешко jе вама наћи помоћ, али, наду никада не треба губити“, прокоментарисао jе Вучић док су посланици из ДЈБ стаjали и држали транспаренте.

Премиjер jе затим приметио:

„За неколико месеци Фроjд неће ни бити потребан у Народноj скупштини и мораћете да га потраже на неком другом месту“.

Извор: Танјуг

2 коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.